OOGCAFE BIJ
DE VRIEZENHOF

23 september 2024 09:15

De tweede week van oktober staat landelijk in het teken van toegankelijkheid. Daarom organiseert De Vriezenhof op 8 oktober een MINI-OOG CAFÉ- een gezellige middag voor mensen met een visuele beperking. Met gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en informatie te ontvangen.

Jeanet Kikkert, ervaringsdeskundige en zelf visueel beperkt, zal deze middag bovendien vertellen over hulpmiddelen die ondersteuning kunnen bieden bij een visuele beperking. Ze neemt ook een aantal hulpmiddelen mee om te laten zien en uit te testen.

Heeft u zelf ook een visuele beperking of kent u iemand in uw directe omgeving die slechtziend is, wees dan van harte welkom op deze ochtend. Of attendeer iemand met een visuele beperking of de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur in de Gasterij (restaurant Vriezenhof- Jonkerlaan 5,  Vriezenveen)

Heeft u moeite om zelfstandig te komen, neem dan even contact op met de receptie van de Vriezenhof (tel. 0546 - 56 16 61, op werkdagen tussen 9-12 uur). We kijken dan samen met u hoe we hierin kunnen ondersteunen.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland